Zeer deskundig en legt alles geduldig en duidelijk uit.

“Wij hadden een goed en echt onafhankelijk financieel advies nodig. Waren daar al een tijd naar op zoek maar de deskundigen waarbij we eerst aanklopten stelden ons teleur. Omdat die naar ons gevoel niet goed begrepen wat wij zochten, ons alleen maar ‘standaard’ verhalen vertelden. Terwijl onze financiële situatie nogal persoonlijk en complex was. Via vrienden kwamen we uiteindelijk terecht bij Van der Pol – Financieel Advies.

Joep van der Pol luisterde gelukkig wel goed naar onze situatie. Hij is zeer deskundig en legde de mogelijkheden fijn geduldig en duidelijk uit. Met de berekeningen en keuzes die hij snel kon tonen kregen we het maatwerk advies waar we naar hadden gezocht. We zijn blij dat we bij Joep terecht zijn gekomen en tevreden over hoe hij alles tot in de puntjes voor ons heeft geregeld.”

John en Marga

2017-02-27T07:53:53+00:00

About the Author: