Loading...
Wat doen wij? 2017-01-27T16:06:16+00:00

Wat doen wij?

Wij richten ons met name op hypotheekadvies voor de particulier. Maar uiteraard is de ondernemer ook van harte welkom.
Om een goed advies te kunnen geven is een gedegen inventarisatie nodig van uw persoonlijke situatie. Indien u, net als wij, bereid bent om daar tijd in te investeren en tevens bereid bent om alle benodigde informatie bij elkaar te zoeken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de inventarisatie bekijken wij samen met u welke gebeurtenissen in uw leven er voor kunnen zorgen dat u mogelijk niet meer in uw woning kunt blijven wonen. Wij zorgen er voor dat u zich daar terdege van bewust wordt en nu de juiste keuzes maakt. U komt daardoor in de toekomst niet voor verrassingen te staan.

Op veel websites kunt u berekenen hoe hoog uw maximale hypotheek is en welke maandlast daarbij hoort. Dat lijkt leuk, maar de praktijk is een stuk ingewikkelder. Wij geven de voorkeur aan een persoonlijk gesprek en maken inzichtelijk welke mogelijkheden ú heeft om vervolgens op basis van uw persoonlijke situatie en wensen een hypotheek samen te stellen.

De gebeurtenissen waar u mee geconfronteerd kunt worden, kunnen zowel leuk als uitermate vervelend zijn. Denk hierbij aan samenwonen, trouwen of gezinsuitbreiding, maar ook aan een echtscheiding, verlies van uw baan of een geliefde. Voor die momenten is het van belang dat u goed bent voorbereid. Dat kan door nu de juiste keuzes te maken voor het ontwerp van uw hypotheek. Wij helpen u daar graag bij.

U zult begrijpen dat een degelijke inventarisatie, waarbij gekeken wordt naar alle gebeurtenissen die tijdens uw leven kunnen plaatsvinden, tijd kost. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk de hypotheek rond hebben. Daar doen wij ook alles aan, maar niet door afbreuk te doen aan de kwaliteit van het advies. Wij willen dan ook niet concurreren op de prijs van het advies, maar wel op de kwaliteit. Wij willen graag dat u aan het eind van het traject met overtuiging kunt zeggen:

Van der Pol – Financieel Advies: gewoon goed!

Kort samengevat!

  • Gedegen inventarisatie

  • Persoonlijk gesprek

  • Snel én goede kwaliteit